Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

Tilaus- ja toimitusehdot

1. Tilaukset

Käsittelemme tilaukset yleensä välittömästi niiden saapuessa myymälän aukioloaikojen puitteissa. Maksetut tilaukset lähetetään viimeistään seuraavana arkipäivänä. Jos olet valinnut tuotteiden toimitustavaksi noudon, ne ovat noudettavissa keskimäärin tunnin päästä tilauksesta. Tarkempi aika ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. Säilytämme noudettavia tuotteita veloituksetta 5päivää. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusaikoja ruuhka-aikoina.


2. Hinnat ja toimitusmaksut

Kaikki uusien renkaiden ja töiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Käytetyissä tuotteissa sovelletaan marginaaliverotusta. Hinnat ovat kappalehintoja. Hinnat sisältävät mahdolliset renkaiden kierrätysmaksut. Toimitustapana käytämme Postin ja Matkahuollon palveluita. Lopullinen toimitusmaksu näkyy kassalla, keskimäärin toimitusmaksu on 45e/sarja(4 rengasta tai 4 rengasta vanteineen)


3. Maksutavat

Maksu verkkokaupassa pankkipainikkeilla Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Maksu myymälässä Myymälässä voit maksaa käteisen rahan lisäksi Visa ja Master -korteilla sekä osamaksulla. Osamaksu Osamaksuvaihtoehdot on Mash (https://www.mash.com/fi/kuluttajille/ota-yhteytta) sekä Nordean Joustorahoitus, (https://www.nordearahoitus.fi/henkiloasiakkaat/palvelumme/kortit-ja-kulutusluotot/joustorahoitus.html).


4. Peruutusoikeus (Koskee kuluttaja-asiakkaita)

Yksityishenkilöllä on 14 päivän oston peruuttamisoikeus kaikille verkkokaupastamme ostetuille, käyttämättömille tuotteille. Peruutusoikeus ei koske asennuksia jotka on ehditty tehdä ennen peruutusilmoituksen tekoa. Peruutusoikeus menetetään mikäli renkaat asennetaan vanteille, vanteet asennetaan autoon tai tuotteet otetaan muulla tavalla käyttöön. Peruutusilmoitus on tehtävä viimeistään 14 vuorokauden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Oston peruutus tehdään kirjallisesti sähköpostiin myynti@autokulma.fi tai yhteydenottolomakkeella kotisivullamme. Peruutuksen tekemiseen sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa syytä. Peruutusilmoituksen jälkeen sinulla on 14 vuorokautta aikaa lähettää tuotteet takaisin Järvenpään Autokulmaan (Mikontie 6, 04430 Järvenpää). Sinä asiakkaana maksat palautusrahdin ja olet vastuussa tuotteista kuljetuksen aikana. Siksi on tärkeää että paketoit tuotteet hyvin. Takaisinmaksussa käytetään samaa menetelmää joka oli tilauksessasi. Takaisinmaksu tapahtuu 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet palautetun tuotteen ja todenneet, että se on käyttämätön. Ellei tuote ole alkuperäisessä kunnossa on meillä oikeus pidättää takaisinmaksussa vähennys tuotteen arvonmenetyksestä. Jos tuotteet ovat vaurioituneet tai kadonneet, peruutusoikeus lakkaa.


5. Lunastamatta jätetty toimitus

Lunastamatta jätetyn paketin palautuksesta veloitamme käsittelymaksun 50e/tilaus, sekä 20e/rengas/vanne. Paketin lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin peruutusoikeuden käyttäminen. Jos haluat peruuttaa tilauksesi ja palauttaa tuotteen, toimi kuten kohdassa 3 on kerrottu.


6. Toiminta ongelmatilanteissa ja reklamaatio

Mikäli tilattu tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote tai tuotteessa on ilmennyt muu virhe (esim valmistusvirhe) tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla myynti@autokulma.fi tai puhelimitse 040 832 48 02. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.


7. Varastosaldo

Näkyvissä oleva varastosaldo pitää lähes aina paikkansa. Verkkokaupassamme olevia tuotteita käytetään myös meidän myyntiautoihin ja joskus saldoa ei ehditä päivittää manuaalisesti täysin realiajassa. Tästä syystä pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus jos tuotetta ei virheen vuoksi löydy tilattua määrää. Saldovirheen sattuessa olemme yhteydessä asiakkaaseen ja pyrimme toimittamaan korvaavan tuotteen mahdollimman nopeasti.


8. Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Järvenpään Autokulma Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Järvenpään Autokulma Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.