Käytämme sivustolla evästeitä voidaksemme tarjota sinulle parempaa asiakaspalvelua ja mahdollistaaksemme sinulle helpoman verkko-ostamisen.
Jatkamalla sivustolla hyväksyt evästeiden käytön verkkosivuillamme.

 	225/70R16 107T Continental IceContact 3 XL TA FR Nasta

 

Saksalainen insinööritaito ja tarkkuus ovat legendaarisia. Jo perustamisestaan vuonna 1871 alkaen Continentalin tavoite on ollut yksi ja selvä: Lisätä turvallisuutta maanteillä tekemättä ajamisen mukavuutta ja nautinnollisuutta koskevia kompromisseja. Maailman ensimmäisistä kulutuspintakuvioiduista renkaista visionäärisiin Conti.eContact-renkaisiin ja autoilun turvallisuutta lisäävät innovaatiot – yli 140 vuoden ajan Continental on kehittänyt liikkumiseen ja autoiluun liittyvää osaamistaan. Tällä hetkellä Continental työllistää 56 maassa yli 230 000 erittäin ammattitaitoista työntekijää, jotka kartuttavat tätä osaamista.

Continentalin insinööriosaamisen keskus sijaitsee Saksan Hannoverissa. Tutkimuskeskus sisältää suuren ja kansainvälisesti kuuluisan Contidrom-testiradan. Tuotekehityksessä työskentelee yli 1 000 spesialistia, insinööriä ja suunnittelijaa sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Jokaisella uudenlaisella testillä on yksi ja selvä tarkoitus: tehdä ajamisesta turvallisempaa. Kaikessa toiminnassa noudatetaan tiukkoja saksalaisia standardeja – jo yli 140 vuoden ajan.

225/70R16 107T Continental IceContact 3 XL TA FR Nasta

  • Merkki: Continental
  • Tuotenumero: IceContact 3 XL TA FR Nasta
  • Saatavuus: 4
  • 760.00€
  • Veroton: 612.90€

Vaihtoehdot

Minimitilausmäärä 2

Hinnat sisältävät 4kpl

Ilmoitettu hinta on sarjan hinta sisältäen renkaan kierrätysmaksun ja asennushinta on koko sarjan (rengas/vanne) asennus

Lisätietoja

Voit liittää tilaukseesi lisätietoja kassalla kohtaan Lisätietoja.

Kysy myös muita kokoja

Tilattavien renkaiden toimitusaika on normaalisti 0-2pv.

Avainsanat: NASTARENKAAT

Renkaat ja vanteet

Meiltä löydät sopivat renkaat ja vanteet autoosi, tarvittaessa alle laitettuna.

Kausisäilytys

Rengashotellissamme säilytät renkaasi helposti ja turvallisesti.